MidtlivsCoaching

Før det er for sent

MidtlivsCoaching

MidtlivsCoaching er for dig, der har erfaring og som tænker på at gå nye veje.

De fleste mennesker får på et eller flere tidspunkter i livet følelsen af at sidde fast og måske lyst til at skifte retning. Nogle gange kan det give sig udtryk i en såkaldt midtvejs- eller midtlivskrise. Følelserne kan komme snigende lige så stille eller den kan komme pludseligt, fx som følge af ændringer i arbejds- eller familiesituation.

En midtlivskrise fx med dårligt humør, lav koncentrationsevne, manglende sexlyst eller ingen energi kan komme som følge af hormonelle ændringer hos både kvinder og mænd. 

Hos kvinder sker der midt i livet store hormonelle ændringer, som påvirker både det psykiske og fysiske funktionsniveau. Hvis man samtidigt er presset i privatlivet og/eller på arbejdet, kan det være svært at skabe sig overblik over, hvad der sker i ens liv og hvor man er på vej hen.

Forskning tyder på, at midtlivskrise hos mænd sjældent skydes hormonelle ændringer, men oftere er udtryk for stress eller udtrætning. Det kan fx skyldes at man er træt af sit arbejde og sin tilværelse, at kroppen ændrer sig med alderen, at børnene flytter hjemmefra eller måske, at man føler sig overhalet af yngre mennesker. Det kan være svært selv at vide hvad følelserne skyldes.

Midtlivscoaching kan hjælpe dig med at afklare hvad det er der sker. Coachingen kan også hjælpe med at finde en god vej videre til mere energi og livsglæde.

 

Eksempler:

  • 1:1 coaching i en konkret udfordring
    (fx tre gange af en time)
  • 1:1 coaching i de næste skridt i dit liv
    (fx fem gange af en time, evt. med udgangspunkt i en Hermann WholeBrain præferenceprofil)

MidtlivsCoaching

E-mail: info@udvikling.coach
Telefon: 30 40 88 33