Udvikling.Coach

personlig og faglig udvikling

Coaching

Jeg hedder Kåre Albrechtsen og står for Udvikling.Coach. Du kan læse mere om min bagrund og metode nedenfor. Jeg tilbyder coaching og udviklingsforløb for enkeltpersoner og for grupper.

Coaching for enkeltpersoner foregår i lokale i Valby. Se fotos.
For coaching og udvikling af grupper kommer jeg gerne ud til arbejdspladsen.

IMG_2625

Om mig

Oprindeligt uddannede jeg mig som civilingeniør i miljø fordi jeg ville redde verden. Dengang så jeg mest på det tekniske. Gennem årene har jeg fået stadig større interesse for ledelse og for menneskelig udvikling – det var derfor jeg valgte at studere coaching. I privaten er jeg gift med en finsk skuespiller og yogalærer, som jeg har været sammen med siden 1996. Vi har to voksne børn og et lille sommerhus i det sydlige Finland.  Jeg værtsætter den kombination, som det er at bo i det mangfoldige København og holde ferie i vild finsk natur.

Baggrund

Jeg er uddannet Master Coach fra ID academy (2018) med speciale i teamledelse og stresshåndtering.

Siden 2005 har jeg arbejdet som leder og teamleder med personaleansvar indenfor miljø, klima og bæredygtighed.

Bl.a. har jeg arbejdet som:
– programchef for bæredygtigt byggeri i Region Hovedstaden
– kontorchef i Naturstyrelsen 
– sekretariatsleder for Energitjenesten

Herudover har jeg arbejdet som selvstændig konsulent for større firmaer og styrelser ift. teamledelsesudvikling og bæredygtighed.

Oprindeligt er jeg uddannet:
– civilingeniør i Miljø fra Aalborg Universitet (1992) og
– master i offentlig ledelse fra Syddansk og Aarhus Universitet (2012)

Metode

I coaching arbejder jeg med spørgsmål, der giver erkendelser og hjælper med at finde veje. Jeg tager gerne udgangspunkt i konkrete oplevelser eller begivenheder og afdækker de mønstre, der går igen.

Ift. faglige udfordringer går vi pragmatisk frem ift. at finde løsninger og veje i de mange dilemmaer, der findes på bl.a. klimaområdet.

Udviklingsforløb for teamledergrupper tilrettelægges i dialog. Det kan fx være udvikling af teamlederperformance, samspil i enkeltteam eller udvikling af fokus på bæredygtighed i teamet. Jeg er certificeret i Hermann WholeBrain præferenceprofil, som ofte med fordel kan anvendes til at blive klogere på hvad man trives med.

Hvis der ligger traumer, går vi ikke ind i dem, men accepterer at de er der, og søger løsninger hvor de ikke står i vejen.

Udvikling.Coach

E-mail: info@udvikling.coach
Telefon: 30 40 88 33